Úvod | Super (rubriky)

Čekankový salát

TIP NA VEČEŘI

Dva čekankové puky, větší pomeranč, tuhé jablko, šťáva z půlky citrónu, lžíce cukru, lžička soli, hrst jader z vlašských ořechů, vanička majonézy Čekanku, pomeranč a jablko nakrájíme na půlcentimetrové kostičky, ořechy nadrtíme nadrobno a všechno i s ostatními přísadami smícháme v misce. Podáváme vychlazené, nejlépe s toasty z bílého chleba. Je lepší salát zkonzumovat hned, druhý den už je zavadlý.

Datum vydání: 10.11.2001

Archiv článků, dnes již neexistujícího deníku Super

Starší články z této rubriky:

Budapešťský krém
Pórek na másle
Ovesná kaše
Kuřecí kapsa
TIP NA VEČEŘI
Arašídové špagety

Novější články z této rubriky:

Marinovaná křídla