Úvod | Super (rubriky)

Zeleninové řízečky

TIP NA RYCHLOU VEČEŘI

450 g mražené zeleniny (jen drobnější, tj. bez růžičkové kapusty a květáku...), 1 cibule, stroužek česneku, 2 vejce, muškátový květ, sůl, cca 100g hl. mouky, strouhanka, olej na smažení

Na cibulce podusíme zeleninu do poloměkka. Necháme vydusit do tuku. Do vychladlé vmícháme dvě vejce, mouku, koření a sůl, rozetřený česnek, případně zahustíme strouhankou. Hustota těsta by měla být asi jako na bramboráky. Na pánvi smažíme řízečky. Podáváme s bramborem nebo bramborovou kaší.

Datum vydání: 28.4.2001

Archiv článků, dnes již neexistujícího deníku Super

Starší články z této rubriky:

Indické kuře

Novější články z této rubriky:

Marinovaná křídla
Čekankový salát
Budapešťský krém
Pórek na másle
Ovesná kaše
Kuřecí kapsa