Úvod | Super (rubriky)

Indické kuře

TIP NA RYCHLOU VEČEŘI

Půl kg kuřecích prsou, 1 cibule, 4 jablka, 1 polévková lžíce karí koření, sůl, 0,5 dl oleje, 2 dl smetany na šlehání

Cibuli zpěníme na tuku do sklovata, vložíme na kostky nakrájené maso a zprudka osmahneme. Přidáme jablka, která jsme předtím oloupali a nastrouhali na slzičky. Přidáme lžíci kari, mírně podlijeme vodou, osolíme a dusíme do měkka. Nakonec zalijeme smetanou, celou směs necháme prohřát a podáváme s rýží.

Datum vydání: 27.4.2001

Archiv článků, dnes již neexistujícího deníku Super

Starší články z této rubriky:

Novější články z této rubriky:

Marinovaná křídla
Čekankový salát
Budapešťský krém
Pórek na másle
Ovesná kaše
Kuřecí kapsa